Wiltink en Voeten Bedrijfsartsen Profiel Wiltink en Voeten Bedrijfsartsen

Profiel

Wiltink en Voeten is een collectief van zeer ervaren geregistreerde bedrijfsartsen. Wij zijn in staat uw onderneming te ondersteunen bij het verlagen van uw arbeidsverzuim en verbeteren van de arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf.

 

Bedrijfsartsen

Onze artsen hebben naast een ruime ervaring als bedrijfsarts ook jaren lange management ervaring. Bovendien zijn onze artsen zelfstandig ondernemer en dus gewend bedrijfsmatig te denken. Door deze achtergrond zijn wij in staat zowel uw management, uw ondernemingsraad als uw medewerkers deskundig te adviseren en te begeleiden. Wij onderscheiden ons doordat we vanuit deze achtergrond de leidinggevenden actief ondersteunen bij het managen van het arbeidsverzuim. Door deze actieve opstelling zijn onze bedrijfartsen "duidelijk zichtbaar" binnen uw organisatie, niet alleen in de spreekkamer maar juis vaak ook op de werkvloer.

 

Naast uiteraard het belang van de individuele medewerkers wordt er door ons ook uitdrukkelijk rekening gehouden met het bedrijfsbelang. Overigens lopen deze belangen vaak meer parallel dan op het eerste gezicht lijkt. De bedrijfsarts, die uw organisatie als beste kent, is tevens uw aanspreekpunt voor onze dienstverlening. Zo krijgt u bij vragen meteen een reactie, helder en direct.

 

Netwerk

Onze dienstverlening bestaat uitsluitend uit het inzetten van bedrijfsartsen, dit heeft het voordeel dat wij voor aanvullende dienstverlening op maat kunnen kiezen voor de beste leverancier. Dit kan natuurlijk een leverancier zijn waar u al goede ervaringen mee heeft maar uiteraard kan er ook gebruik worden gemaakt van ons uitgebreide netwerk dat in de loop der jaren is opgebouwd.